V seriálu Fahlanruk bude sebevědomý student architektury uhánět milovníka hudby, který říká důrazné NE

Michaela Pašková
Film / TV
Foto: twitter.com/fahlanruk

Nový BL kousek je připraven bojovat o vaši pozornost a už teď je zřejmé, že se můžeme těšit na pořádnou podívanou. Naše hamižné duše dostanou opět zabrat!

Fahlanruk je nový thajský BL seriál, jehož předlohovou je stejnojmenná web novela z roku 2020. Svým námětem, příběhem a postavami způsobila web novela pořádný rozruch na sociálních sítích a některé čtenáře dokonce pobouřila. Není tedy divu, že se ji produkční společnost Safe Studio rozhodla natočit.

Nyní se společně podíváme na to, o čem zhruba tento BL seriál bude. Fahlan je pohledný mladý muž, který studuje ekonomii, studium mu nedělá problém a vyniká ve sportech. Sherbet je studentem architektury, který zbožňuje hudbu a zpěv. Jednoho dne na sebe narazí a jsou přemoženi vzájemnou přitažlivostí. Jejich vztah začíná sexem a následně přejde do přátelství s výhodami. I když ti dva nikdy neuvažovali nad tím, že by s někým chodili, Fahlan si začíná uvědomovat, že k Sherbetovi cítí něco více. Ten se naopak snaží svým citům uniknout, protože se bojí, že mu Fahlan ublíží.

Prince, Sherbetův kamarád, ví o tomto problému a snaží se mu pomoci čelit jeho strachu. Situace se však stále více zamotává, když si Fahlan začne myslet, že Prince má o Sherbeta zájem. Ten je však zamilovaný, a to do Geara.

Ping a Tap, blízcí přátelé Fahlana, se také snaží pomoci svým přátelům, ale svých problémů mají dost. Když Tap zjistí, že k němu Ping chová city a nevidí ho jen jako kamaráda, způsobí to, že oba začnou ve svých srdcích stavět zeď.

Trailer dává nahlédnout do komplikovaného světa dvou pohledných mužů. Fahlan, který vypadá jako tvrďák, se do Sherbeta bezhlavě zamiluje. Mezi spolužáky je známý svou sebevědomou osobností, ale poté, co si své city uvědomí, ztrácí přehled o studiu a životě. Po společně strávené noci chce Fahlan posunout vztah dál, a tak požádá Sherbeta o telefonní číslo. Ten však odmítá slovy: ‚Není třeba brát vážně to, co se mezi námi stalo.‘

Dál trailer naznačuje, že Sherbet využívá svého přítele, aby si Fahlana udržel od těla. Důvod, proč mu nepodlehl, je ukrytý v jeho minulosti. Vypadá to, že příběh postupně odhalí trauma, které Sherbetovi brání přijmout jeho city. Traileru se daří o příběhu neprozrazovat příliš mnoho, ale přesto ukazuje emocionální horskou dráhu, které hlavní hrdinové čelí.

Upřímně se nemůžu dočkat toho, jak tento komplikovaný milostný příběh s označením 18+ dopadne.

Představitelé hlavních postav:
Fahlan – Tonkhao (Chayuth Nitichakorn)
Sherbet – James (Thanaboon Wisrungroj)

Představitelé vedlejších postav:
Prince – Tong (Piroonwat Wannasorn)
Gear – Win (Kittiphon Chotijiranan)
Ping – Ryu (Danudol Suranapornchai)
Tap – Kao (Sirawit Suwannarat)
Tar – Yiw (Wari Atiarnon)
Phring – Baifern (Sirikorn Kunapinan)

První epizoda se už odvysílala 11. září. Celkem se můžeme těšit na 12 dílů.

Zdroj: mydramalist.com & otakukart.com

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.