Sung Hoon dostal v seriálu Love (ft. Marriage and Divorce) 70 facek. Proč nesměly být předstírané?

Eva Lenská
Film / TV
Foto: SBS

Přitažlivý jihokorejský herec Sung Hoon byl hostem v pořadu Problem Child in House, kde mluvil nejen o fackách, ale také o randění.

Sung Hoon se v pořadu ukázal coby nejlepší zeť. Moderátoři se ho pak zeptali, jak fanoušci reagovali na jeho roli podvádějícího manžela v seriálu Love (ft. Marriage and Divorce), a on odpověděl, že mu dali novou přezdívku – ‚roztomilý blbec‘.

Dále se podělil o to, že během natáčení dostal asi sedmdesát facek. Dodal: „V dramatu byly jen tři nebo čtyři fackovací scény, ale museli jsme je natáčet z různých úhlů. Takže jsem kvůli jedné scéně dostal více než dvacet facek. Pokud scény zahrnovaly kopání nebo údery pěstí, dalo by se to předstírat. Protože jsme však ve scénách potřebovali předvést syrové pocity nesourodého páru, tak jsme fackovací scény předstírat nemohli.“

Foto: SBS

Herec se také vyjádřil k fámám o randění s Park Na Rae. Přiznal: „Rád se objímám s každým bez ohledu na pohlaví. Je to takový můj zvyk. Takže jsem ji objal jako obvykle, ale lidé to asi vnímali jinak. Plně však chápu, proč si nás mnoho diváků spletlo s párem.“

Kromě toho komentoval i zvěsti o randění s Im Soo Hyang, které ho pronásledovaly při natáčení seriálu New Tales of Gisaeng. Fáma o jejich randění se dostala na veřejnost poté, co v pořadu Strong Heart řekl, že k herečce kdysi něco cítil. „Bylo přirozené, že jsem k ní něco cítil, protože jsme tam tehdy byli jen čtyři nováčci, a trávili jsme na place pět až sedm hodin denně po celé čtyři měsíce. Všichni jsme se tak moc vžili do svých rolí, protože jsme potřebovali zkoušet, kdykoli jsme mohli,“ zavzpomínal.

Zdroj: Zapzee

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.