Kim Woojin, bývalý člen Stray Kids, si zahraje v seriálu z produkce HBO Max!

Michaela Pašková
Film / TV
Foto: twitter.com/woooojinn

V říjnu 2019 zasáhla fanoušky skupiny Stray Kids nenadálá zpráva, která mnohé rozesmutnila. O pár let později a sólo debutu s The Moment: 未成年, A Minor se Kim Woojin představí jako člen ACT.

Společnost 10x Entertainment počátkem týdne oznámila, že Kim Woojin ztvární jednu z hlavních rolí v připravovaném seriálu Alem do Guarda-Roupa (Beyond the Wardrobe).

Z toho, co zatím víme, se bude jednat o romantickou komedii o dospívající dívce ze Sao Paula, která ve své šatní skříni nalezne magický portál, jenž je spojen s dormem slavné k-popové skupiny ACT v Soulu. Kim Woojin se ujme role člena skupiny a korejsko-brazilská herečka Sharon Blanche se představí jako zmiňovaná dospívající dívka.

Další členy ACT ztvární Jin Kwon z NewKidd, Yoon Jae Chan a Lee Min Wook. Mládenci se tak stanou prvními korejskými umělci, kteří se objeví v seriálu produkovaném HBO Max, globální streamovací platformou.

Jen si to představte. Otevřete skříň a bum, jste v dormu slavné k-popové skupiny. Kdo by to nechtěl, že?

„Kim Woojin se od svého debutu těší v zámoří vysoké popularitě, což mu pomohlo k obsazení v globálním projektu,“ uvedla v tiskové zprávě společnost 10x Entertainment.

Umělec se nyní nachází v Brazílii, kde tento seriál natáčí. Dle předběžného plánu by se měl do Koreje vrátit v červnu.

Seriál by se měl na HBO Max odvysílat příští rok. Globální streamovací platforma plánuje spustit svou službu v Koreji v druhé polovině letošního roku.

ZDROJ: koreatimes.co.kr

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.
  1. Barbora Kudrnová

    No, já bych tu skříň i brala, jen nevím, jak by z toho byli nadšení ti kluci, kdyby se jim tam objevila stará čarodejnice vybavená apačskou engliš. Určitě by skákali štěstím.:D