V novém filmu režiséra Kim Jee Woona si zahrají hvězdy jako Im Soo Jung, Oh Jung Se a Krystal

Eva Lenská
Film / TV
Foto: asianwiki.com

Již brzy se začne natáčet nový film režiséra Kim Jee Woona, jenž má na kontě úspěšné snímky jako I Saw the Devil a A Bittersweet life. Zahrají si v něm samí vynikající herci. Na co se můžeme těšit?

Ve filmu s pracovním názvem Spiderweb (nebo také Cobweb) si zahrají Song Kang Ho, Im Soo Jung, Oh Jung Se, Jeon Yeo Been a Krystal.

Děj filmu se odehrává v 70. letech minulého století a soustředí se na režiséra Kima (Song Kang Ho), který je nucen znovu natočit závěr hotového filmu s názvem Spiderweb. Jakmile začne nové natáčení, čelí nátlaku cenzurních úřadů a zmatkům ze strany herců a producentů, kteří nerozumí novému scénáři.

V 70. letech minulého století musely korejské filmy před natáčením projít kontrolou úřadů. Režisér Kim je posedlý myšlenkou, že z filmu udělá své mistrovské dílo. Čelí však různým překážkám, jako jsou pravidelné kontroly ze strany zástupce ministerstva kultury, který je vždy přítomen na place, nespolupráce herců, kteří byli znovu zataženi do natáčení, aniž by rozuměli novému scénáři, odpor produkční společnosti a kolidující harmonogram natáčení s jiným projektem.

Im Soo Jung byla obsazena do role zkušené herečky Lee Min Ja, která ve filmu režiséra Kima hraje manželku Kang Ho Sea, kterého hraje Oh Jung Se. Kang Ho Se je sice na vrcholu popularity, ale přestože je v manželství, má milostné pletky.

Jeon Yeo Bin ztvární Shin Mi Do, finanční manažerku produkční společnosti Shinsung Film, která stojí za filmem Spiderweb. Studovala v Japonsku a soupeří se svou tetou, která je producentkou filmu, protože plně věří vizi režiséra Kima a pomáhá mu dosáhnout jeho mistrovského díla. Krystal hraje Han Yoo Rim, začínající herečku, jejíž popularita náhle stoupla a která je pro film režiséra Kima klíčová.

Snímek se začne natáčet už v březnu. Určitě se máme na co těšit.

Zdroj: soompi.com

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.