Son Na Eun díky herectví zažívá věci, které by jinak v životě nezažila

Eva Lenská
Film / TV
Foto: Marie Claire Korea

Zpěvačka ze skupiny A Pink fotila pro nové číslo časopisu Marie Claire Korea a při té příležitosti rozmlouvala o tom, jak se připravuje na nový seriál s Rainem a Kim Bumem.

Son Na Eun se v současné době objevuje v seriálu Lost od stanice JTBC. Miluje jak zpěv, tak herectví. Kromě toho je zaneprázdněna natáčením připravovaného seriálu Ghost Doctor s Rainem a Kim Bumem.

Když popisovala, jak jí herectví změnilo pohled na svět, poznamenala: „Poté, co jsem si začala dělat starosti s herectvím, jsem začala vidět věci jinak, než jsem je vídala předtím. Především mě baví proces přemýšlení a přípravy na to, abych se stala postavou. Během tohoto procesu mám pocit, že se učím jednu novou věc za druhou, rostu jako člověk a také se rozšiřuje mé emocionální spektrum. Mám pocit, že mě to naplňuje až po okraj.“

O tom, jak se připravuje na roli lékařské stážistky v seriálu Ghost Doctor, prozradila: „Hraji stážistku, takže studuji lékařskou terminologii a sleduji příslušné dokumenty. Líbí se mi, že mi herectví umožňuje zažít věci, které bych jinak v životě nezažila.“

Seriál Ghost Doctor líčí příběh geniálního lékaře, který je arogantní a sobecký. Jednoho dne se zaplete do nečekaného případu a jeho duch se zmocní těla jiného lékaře. Tito dva lékaři jsou naprostými protiklady, s opačnými osobnostmi a lékařskými schopnostmi.

Zdroj: soompi.com

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.