Jung Woo Sung se po 10 letech vrací na televizní obrazovky! V novém seriálu si zahraje muže se sluchovým postižením

Eva Lenská
Film / TV
Foto:

Všichni fanoušci Jung Woo Sunga určitě jásají nadšením, neboť bylo oznámeno, že herec po dlouhých 10 letech přijal roli v seriálu. Připojí se k němu mladá nadaná herečka Shin Hyun Bin, kterou můžeme znát ze seriálu Hospital Playlist.

Pokud vás zajímá, co si Jung Woo Sung po tak dlouhé době vybral za projekt, tak věřte, že jde o opravdu zajímavou věcičku. Seriál s pracovním názvem Tell Me That You Love Me bude totiž korejským remakem japonského seriálu Aishiteiru to Ittekure z roku 1995, ve kterém si zahráli Etsushi Toyokawa a Takako Tokiwa. V Japonsku měl seriál ohromný úspěch a získal celou řadu ocenění.

Korejskou předělávku bude režírovat Kim Yoon Jin (Our Beloved Summer) a o scénář se postará Kim Min Jung (The Sound of Magic). Jung Woo Sungovo herecké umění jistě skvěle doplní herečka Shin Hye Bin.

Jung Woo Sung ztvární Cha Jin Wooa, muže se sluchovým postižením, jenž se cítí svobodný jen ve svém vlastním tichém světě. Navzdory předsudkům je klidný a vyrovnaný. Kvůli postižení se mu špatně mluví, a tak je zvyklý vyjadřovat své pocity kresbami.

Shin Hyun Been si zahraje začínající herečku Jung Mo Eun, která si váží sama sebe, protože si hrdě plní své sny. Ta na rozdíl Jin Wooa vyjadřuje své pocity slovy. Oba tedy žijí v jiném světě, ale jednoho dne je překvapí láska.

Seriál se začne natáčet koncem roku a premiéry se dočkáme příští rok.

Zdroj: soompi, asianwiki

Diskuze
Pokud chcete přispět do diskuze, musíte se přihlásit.